Нови Книги

ИК „Прозорец“: „Ще се видим в Космоса“, Джак Чън

11-годишният Алекс Петроски обича Космоса и ракетите, майка си, брат си и кучето си Карл Сейгън, което е кръстил на прочутия астроном и негов кумир. Момчето има огромно желание да изпрати в Космоса Златния си айпод, също както Карл Сейгън (човекът, не кучето) е изстрелял своята Златна плоча с космическия апарат “Вояджър” през 1977 г. От Колорадо до Ню Мексико, през Лас Вегас и Ел Ей, Алекс прави аудиозаписи на своите приключения, за да разкаже на извънземните за живота на Земята.

Пътуването му непрекъснато мени посоката си. А забавните, объркани и необникновени хора, които среща по пътя, успяват само донякъде да го подготвят за тайните, които ще разкрие – от истината за неговия починал баща до факта, че макар и с болна майка и вечно отсъстващ брат, семейството му е много по-голямо, отколкото е предполагал.

Романът на Джак Чън е изпълнен с радост, оптимизъм и решителност. Още от първата страница ще се влюбите в Алекс и неговия поглед към нашия голям красив и сложен свят.

“Един роман с огромно сърце”
Уолстрийт Джърнал

ИК „Прозорец“: „Ще се видим в Космоса“, Джак Чън

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top