Нови Книги

ИК „Прозорец“, Рейчъл Абът, Дъщеря назаем

Малкият Оли е съкровището в живота на Ема Джоузеф, синът, който осмисля цялото ѝ съществуване. Със съпруга ѝ Дейвид отглеждат детето си в уединено имение в английската провинция. Ема се надява то да помогне на съпруга ѝ да превъзмогне мъката по загадъчно изчезналата му шест години по-рано дъщеря Наташа.

След изненадващото и необяснимо завръщане на Наташа обаче първоначалната радост бързо е изместена от поредица събития, които поставят на изпитание чувствата и взаимното доверие на младото семейство. Ема се обръща за помощ към свой стар познат, инспектор Том Дъглас. Той приема да ѝ помогне, без да подозира, че го очаква разследване, изпълнено със страховити разкрития и неочаквани обрати. То ще го накара да подложи на съмнение истините, в които вярва самият той, и ще изрови болезнени спомени от собственото му минало.

 

Рейчъл Абът е родена и израсла в Манчестър, Северна Англия. Развива писателските си умения още докато ръководи компания за интерактивни медии, но едва през 2011 г. публикува самостоятелно първия си роман – криминален трилър. Вдъхновена от неимоверния успех на книгата както в родната ѝ Великобритания, така и в САЩ, авторката продължава да пише и слага началото на поредица романи за полицейски инспектор Том Дъглас. Романите ѝ се отличават с динамичен, сложен сюжет, който често поема в неподозирани посоки и кара читателя жадно да поглъща страница след страница.

ИК „Прозорец“, Рейчъл Абът, Дъщеря назаем

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top