Нови Книги

ИК “Сиела”, Веселина Седларска, България за начинаещи

„Почвам да мисля, че трябва много да се пазим от книгите… С тях трябва да се отнасяме като с хората: да избираме най-разумните, да ги проверяваме и да приемаме само това, което е очевидно.“

Казал го е колегата Волтер и много вярно го е казал. Книгите имат характер. Пред вас, уважаеми читатели, е една разумна книга, която казва очевидни неща по един необичаен начин.

Една книга с благ характер, приятелски настроена, с добри обноски, откровена, без да е груба, и честна, без да е фалшива. Тя показва, без да поучава и поучава без да назидава, просвещава докато забавлява и забавлява, докато просвещава. Можете да я вземете в ръце без излишна предпазливост и да научите от нея много очевидни неща, за които не сте подозирали. Не знам дали сте забелязали, но очевидните неща умеят добре да се крият. И само майстор може да ги намери и да ни ги покаже.

Ще ви кажа нещо, ама да си остане между нас. Мислех да разгърна тук-таме, да прочета няколко страници от началото и края… Така, де, кой чете цялата книга заради една кратка рецензия? Обаче не  стана баш така. Приемете го като предупреждение. Както казах, това е книга с характер. Такива не можеш да изоставиш когато ти хрумне.

Малко се разпрострях, а беше достатъчно да кажа: Веселина Седларска, дами и господа!

Тони Филипов, д-р

Книгата можете да поръчате тук

 

 

ИК “Сиела”, Веселина Седларска, България за начинаещи

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top