Нови Книги

КРАСИВИ МОМИЧЕТА, КАРИН СЛОТЪР

 

 

„Красиви момичета” на Карин Слотър, една от най-популярните и ценени авторки на трилъри в света!

 

Красиви момичета“ (превод: Коста Сивов, 512 стр., цена: 20 лв.) е обсебващ и задъхан психотрилър, в който изразът „нещата не са такива, каквито изглеждат“ добива нови измерения. Деветнайсетгодишната Джулия Каръл изчезва безследно и това съсипва  семейството й. Родителите й се развеждат, а сестрите й спират да си говорят. Четвърт век по-късно изчезва друго момиче, а съпругът на Клеър – най-малката дъщеря на семейство Каръл – е убит по време на нелеп инцидент. Клеър е убедена, че двата случая са свързани, но единственият човек, към когото може да се обърне за помощ, е Лидия – сестрата, която не е виждала от 20 години. Двете жени се впускат в собствено разследване на миналото, в което са заровени разрушителни тайни.

 

Карин Слотър е сред най-забележителните съвременни автори на трилъри, приветствана от имена като Майкъл Конъли и Джилиан Флин. Има две успешни поредици – „Грант Каунти“ и „Уил Трент“, както и шест самостоятелни романа. Бестселъри на „Ню Йорк Таймс”, книгите й съчетават готика и черно криминале, преведени са на 36 езика и са продадени в тираж  от над 35 милиона екземпляра. През 2015 г. романът „Красиви момичета” е обявен от Амазон за „книга на месеца”, а Лий Чайлд го харесва толкова много, че го нарича „книга на годината“.

 

КРАСИВИ МОМИЧЕТА, КАРИН СЛОТЪР

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top