Коментари

Хашим Тачи в «Из делниците на един луд»

2007 г. Бивш сътрудник на Хашим Тачи, твърди в  сръбския вестник „Курир”, че Тачи, чиято партия (ДП) спечели изборите в Косово, дължал кариерата си на страстна любовна връзка с бившия американски държавен секретар Мадлин Олбрайт. Срещнали се в края на 90-те години, когато Мадлин имала вече 60 навършени и се залюбили. Тя го залюбила, де… Пък той се възползвал.

Боже, страстна! Как го е дигнал… извинявам се, ама ако се сещате как изглежда Олбрайт, ще ме разберете. Мъжът й един ден излязъл уж за цигари и повече не се върнал. Казвал ли съм ви що почна войната в Югославия? Мадлин събрала генералите и ги попитала: “И сега какво ще правим – любов или война?” И те нямали избор.

А Тачи е левент. Мадлин го изкъпала, научила го на обноски, пратила го в САЩ да учи английски и дипломация… „ И от суров планинец, който и на майчиния си език не умееше да се изразява добре, тя направи приличен политик.”

Хубаво, имал е далавера, това е разбираемо. Но пак се питам, каква е тая воля, какво е това либидо, което не се прекърши пред облечената Мадлин, да не говорим за съблечената! Самата тя си признава: “Аз съм малко страшничка, не мислите ли?”

Боже, малко! И вика още: “Изтласквам с крака на гладиатор 400 паунда (181,2 кг)”. А малко, а!

Ще кажа нещо не за пред дами, затова ги моля да скачат направо на следващия абзац. Албанците, не само тия от Косово, ами всичките, трябва да ходят и да му целуват на Тачи… Щото Велика Албания, дето те с оръжие не можаха да я постигнат, той я постигна с един гол …!

Милошевич, човешки права, демокрация… Дрън-дрън. Затова французите казват: „Shershe la femme”. Или каквото там е останало от нея…

12 юни 2007 г: „В Албания посрещнали Буш като национален герой. Наградили го с “Ордена на знамето”, обявили го за почетен гражданин, кръстили улица на негово име. Турили транспаранти и билбордове: “Горди сме да бъдем партньори”,  “Президентът Буш прави история в Албания “.

И той верно прави история. Казал им: „Настъпило е времето за независимост на Косово.”

После независимо Косово ще се обедини с Албания, после към тях ще се присъедини и етнически претопената половин  Македония и ето ти историята… Историята на Велика Албания…”

2012 г. Фирма на Мадлин Олбрайт, майката на независимо Косово, ако мога така да се изразя, кандидатства да закупи пощите на Косово, най-печелившата компания с около милион абонати на мобилна телефония и 100 000 на стационарна… Пък Уесли Кларк, който командваше силите на НАТО по време на косовската война, поискал лиценз за проучване на запасите от въглища. „Политическите и бизнес кръгове в Косово подкрепят навлизането на Олбрайт и Кларк на косовския пазар”, пише в. “Коха диторе”.

Има си хас да не подкрепят…

2017 г. Таблоидите в Германия пишат, че тетка Меркел била толкова влюбена в Борисов, че вече трудно го прикривала. При последната Му визита в Германия направо го изпивала с поглед, пише „Таблоид”: „Тя е влюбена в него, не виждате ли – просто се разтапя. Всички в Германия го знаем. От години е видно за всички политици в ЕС, че между нея и българския  премиер прехвърчат сериозни искри.“

Представяте ли си какъв майстор е, за да я омае без да знае бъкел немски или английски? Само с металингвистични средства. Върти си очите по оня неподражаем начин, гледа премрежено, прави се на свенливо влюбен… Виртуозен познавач на катехизиса на селския сваляч. Срещу такъв Меркел няма шанс.

Когато стана известна „любовната“  афера между Хашим Тачи и Мадлин Олбрайт писахме, че албанците трябва да му целуват на Тачи… Каква воля, какво либидо!

Не мисля, че Борисов и тетка Меркел са стигнали до крайности. Любовта им е платонична. Но дори и да излезе някоя полза за държавицата ни от тая работа, отсега заявяваме, че няма да участваме в свещенодействието.

Заключение:

Косовският президент Хашим Тачи е обвинен във военни престъпления и престъпления срещу човечеството, съобщиха от Хагския трибунал.

На вниманието на Борисов: “Ta panta rei panta kineitai, kai ouden menei.”

Хашим Тачи в «Из делниците на един луд»

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top