Коментари

In Memoriam

Издъхнa eдин oт cъздaтeлитe нa cтрoитeлнa фирмa “Aгрoмaх”, сегa “Грoмa хoлд”, бизнесмeнът от Симитли Мeтoди Бaчeв. Мacирaн инфaркт e причинaтa зa внeзaпнaтa cмърт нa Бaчeв, кoйтo прeтърпял плaнoвa oпeрaция в “Пирoгoв”. OFFNews

„Из делниците на един луд“

Четвъртък, 15 септември 2016 г.

На кукерския събор в с. Черниче шефът на „Агромах” Методи Бачев се изцепи по микрофона, че кметът на Симитли бил таковал Бойко Борисов. Което е невъзможно, не мисля, че е нужно да ви убеждавам. Бойко не позволя да го проникват дори с медицинска цел. Досега не бил ходил на преглед за простатата. Тия работи се разчуват, докторите обичат да се похвалят. Спомням си преди години едно жълто издание писа, че „бащата на Кристина Патрашкова – доайенът на българската урология проф. Тодор Патрашков, е единственият човек у нас, а и в света, който е имал честта да бърка в задника на Тодор Живков.” Но премиерът Борисов още не е направил тая чест на никой лекар. Та камо ли на некакъв си кмет на Симитли.

Борисов коментира много демократично: “Пияниците могат да говорят, каквото си искат.”

Сряда, 30 ноември 2016 г.

Скандалното видео с, което пияният шеф на „Агромах” Методи Бачев съобщи на народонаселението, че “кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов”, му е струвало дотук 1 562 265 лева без ДДС, изчислява OFFNews… Лани през ноември от АП дали на фирмата му обществена поръчка за детелина на АМ „Тракия” за гореспоменатата сума. Методиката на оценка на офертите била така направена, че 50% от оценката се давали за цената и 50% за срока на изпълнение. И Бачев предложил да направи детелината за 6 дни. (Словом: шест дни!) И естествено размазал конкуренцията. Онези нещастници предлагали да я построят за 19 дни, за 45 дни, за 47 дни…

Но след непремереното изказване на Бачев на събора в село Черниче престанало да му върви. От пътната агенция забелязали, че нещо в тази поръчка не е наред. И я преразгледали при нов състав на комисията. И новият състав забелязал, че старият състав пропуснал да забележи, че срок от 6 дни е абсурден. И отстранили фирмата на Бачев, без да анулират конкурса.

От случая могат да се направят няколко важни извода. Удоволствието да се ебаваш с премиера никога не остава само за теб. Няма безплатни удоволствия. Безплатните удоволствия обикновено ти ги удържат от обществените поръчки.

След отстраняването на Бачев поръчката отишла при следващата добра оферта, която съвсем случайно била на свързваната с Делян Пеевски “ПСТ Груп”.

Понеделник, 9 януари 2017 г.

Сайтът Симитли.инфо съобщава гордо: „Кметът на десетилетието е нашият, Поли“.

Според нас е заслужено. Дори и да не е направил това, в което го обвини шефът на “Агромах” Методи Бачев, самият факт, че е под подозрение, че е способен на такъв подвиг, е достатъчен. Що за някой от нас не се говори че сме таковали премиера? Щото отдалече ни личи, че не сме способни! Затова!

Сряда, 31 януари

Пресаташето на ФК “Пирин” (Бл) Велислав Елезов подал жалба в полицията срещу кмета на Симитли и бивш футболен рефер Апостол Апостолов, който го набил. „Вчера, жалва се Елезов във Фейса, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата телефона… То ме заплаши с половите си органи…“

Това е същият Поли, дето го набедиха, че е содомизирал Бойко Борисов. Но в този контекст вече не съм толкова сигурен, че е набеден.

Сряда, 29 март 2017 г.

Стефан Апостолов, син на кмета на Симитли Апостол Апостолов, влиза в НС като депутат от ГЕРБ. Когато Методи Бачев съобщи че Апостолов е содомизирал Борисов, си помислихме, че тоя кмет не го чака нищо хубаво. Ама на, било му на късмет, та че и на цялото семейство. Апостолов, естествено, отрича. Но дали актът е консумиран, изобщо не е важно. Важното е, че му тръгна име. И хората си викат: „Брей, тоя е таковал най-големия!“ И си викат още: „Значи и синът му е от сой.“ И му дават рекордна преференция от 6637 гласа и го вкарват в НС от последното, 22-ро място, в листата на ГЕРБ за Благоевград. Няма друго обяснение. Преференциите са за бащата. Брилянтен пример как последните стават първи с едно просто действие…

Сряда, 31 май 2017 г.

Говорителят на гл. прокурор Арнаудова съобщи, че на шестима души от “Агромах” са повдигнати обвинения за участие в група за данъчни престъпления за над 14 млн. лв. Сред тях е и Методи Бачев, който лани на кукерския събор в с. Черниче се изцепи по микрофона, че кметът на Симитли бил содомизирал Бойко Борисов. В момента и шестимата се укриват в болница „Софиямед“.

До тук тази просташка шега на Бачев, му излезе няколко милиона лева, но това е само началото. Вероятно ще потърка и наровете. Казвам шега, но не съм съвсем убеден. Щото, от една страна, властта реагира съвсем не като на шега, а, от друга, кметът на Симитли Апостол Апостолов стана кмет на десетилетието без някакви забележителни успехи. Та не знам какво да мисля.

Понеделник, 11 септември 2017 г.

Из ъндърграунда се разказва една история, на която ние никога няма да повярваме. През смутните времена, когато СИК и ВИС поставяха основите на застраховането, един дребен бандит си позволил да открадне кола, застрахована в СИК. За такова престъпление извратените мутри наказвали, като посягали на мъжката му чест. Опраскали го, с една дума. И се знае кой е бил „екзекуторът“. Те тогава откъде да знаят кой ще стане премиер, кой кмет… Та оттам е тръгнала онази приказка, дето един пиян бизнесмен я каза на един събор. Но пак казвам, ние никак не вярваме това.

 

 

In Memoriam

Новата държава

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top