“Анблок” – трибуна на «Студентски клуб на политолога»

В много случаи проектите, подкрепяни от различни донори не оправдават очакванията! Всички имаме примери в това отношение. Нека обаче разкажем за един хубав случай на смислена инициатива с добро продължение. Преди няколко години, Редута.бг осъществи проект със студенти по политически науки от СУ. Помогнахме им с менторство и идеи, за да започнат да пишат и публикуват свои анализи и коментари. Предлагахме ги на нашия сайт и вие имахте възможност да ги четете. Една от нашите идеи към тях беше да си направят собствен сайт и да започнат самостоятелно да готвят текстове и да ги предлагат на аудиторията. Радваме се, че тази идея е вече факт. Удовлетворени сме, че нашата подкрепа е дала резултати. Студентите вече имат своя собствена страница и вие можете да я посетите. Приятно четене!

“Анблок” (enbloc – от фр. “заедно”) е проект за политически анализи, култура, наука и гражданско образование на на млади хора – политолози, които припознават списанието като трибуна за лично творчество. Една от основните цели на “Анблок” е да създаде почва за младежко включване и да даде възможност и на други млади хора да “разсъждават на глас” по обществено значими и актуални, дори философски теми. В платформата ще бъдат публикувани “опити” на широк кръг от млади хора с различни интереси и познания. В основата на “Анблок” седят дългогодишни членове на “Студентски клуб на политолога” към СУ “Св. Климен Охридски”.

https://www.enblocbg.com/

ФБ страница : https://www.facebook.com/enblocbg/?modal=admin_todo_tour

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top