“Анблок” – трибуна на «Студентски клуб на политолога»

В много случаи проектите, подкрепяни от различни донори не оправдават очакванията! Всички имаме примери в това отношение. Нека обаче разкажем за един хубав случай на смислена инициатива с добро продължение. Преди няколко години, Редута.бг осъществи проект със студенти по политически науки от СУ. Помогнахме им с менторство и идеи, за да започнат да пишат и публикуват свои анализи и коментари. Предлагахме ги на нашия сайт и вие имахте възможност да ги четете. Една от нашите идеи към тях беше да си направят собствен сайт и да започнат самостоятелно да готвят текстове и да ги предлагат на аудиторията. Радваме се, че тази идея е вече факт. Удовлетворени сме, че нашата подкрепа е дала резултати. Студентите вече имат своя собствена страница и вие можете да я посетите. Приятно четене!

“Анблок” (enbloc – от фр. “заедно”) е проект за политически анализи, култура, наука и гражданско образование на на млади хора – политолози, които припознават списанието като трибуна за лично творчество. Една от основните цели на “Анблок” е да създаде почва за младежко включване и да даде възможност и на други млади хора да “разсъждават на глас” по обществено значими и актуални, дори философски теми. В платформата ще бъдат публикувани “опити” на широк кръг от млади хора с различни интереси и познания. В основата на “Анблок” седят дългогодишни членове на “Студентски клуб на политолога” към СУ “Св. Климен Охридски”.

https://www.enblocbg.com/

ФБ страница : https://www.facebook.com/enblocbg/?modal=admin_todo_tour

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

Стойко Тонев dr.tonyfilipov (at) abv.bg 0885 233 691
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top