Нови Книги

ИК Прозорец: Градският монах, Педрам Шоджай

 „Градският монах”, Педрам Шоджай,

ИК „Прозорец“

 „Аскетиците се отказват от света. Ние обаче имаме да плащаме ипотеки, наеми, такси за обучение и вноски за коли, които непрекъснато трябва да зареждаме с гориво. Как тогава да намерим вътрешен покой и същевременно да се справим с всичките проблеми, които са ни на главата?“

Педрам Шоджай се опитва да даде отговор на този въпрос, без да е високопарен или назидателен. Доброто съотношение между наставления, упражнения, истории и практични съвети правят от книгата му истински наръчник за оцеляване. „Градският монах“ в превод на Олга Николова е разделена на 10 глави, всяка от които разглежда определен житейски проблем: стрес, недостиг на време, липса на енергия, недоспиване, заседнал живот, лошо хранене, загуба на връзка с природата, самота, парични проблеми, липса на смисъл и цел в живота.

Авторът следва биология в Калифорнийския университет в Лос Анжелис, след което завършва магистратура по източна медицина. Двайсет години от живота си тренира кунг фу, тай чи и други бойни изкуства. Занимава се усърдно с йога. Пътува много по света и се среща с хора, които го вдъхновяват за книгите и филмите му. Редактор е на списание BeMore, а сайтът му Well.Org се радва на все по-нарастваща популярност.

ИК Прозорец: Градският монах, Педрам Шоджай

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

Стойко Тонев dr.tonyfilipov (at) abv.bg 0885 233 691
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top