Нови Книги

ИК Прозорец: Градският монах, Педрам Шоджай

 „Градският монах”, Педрам Шоджай,

ИК „Прозорец“

 „Аскетиците се отказват от света. Ние обаче имаме да плащаме ипотеки, наеми, такси за обучение и вноски за коли, които непрекъснато трябва да зареждаме с гориво. Как тогава да намерим вътрешен покой и същевременно да се справим с всичките проблеми, които са ни на главата?“

Педрам Шоджай се опитва да даде отговор на този въпрос, без да е високопарен или назидателен. Доброто съотношение между наставления, упражнения, истории и практични съвети правят от книгата му истински наръчник за оцеляване. „Градският монах“ в превод на Олга Николова е разделена на 10 глави, всяка от които разглежда определен житейски проблем: стрес, недостиг на време, липса на енергия, недоспиване, заседнал живот, лошо хранене, загуба на връзка с природата, самота, парични проблеми, липса на смисъл и цел в живота.

Авторът следва биология в Калифорнийския университет в Лос Анжелис, след което завършва магистратура по източна медицина. Двайсет години от живота си тренира кунг фу, тай чи и други бойни изкуства. Занимава се усърдно с йога. Пътува много по света и се среща с хора, които го вдъхновяват за книгите и филмите му. Редактор е на списание BeMore, а сайтът му Well.Org се радва на все по-нарастваща популярност.

ИК Прозорец: Градският монах, Педрам Шоджай

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top