Нови Книги

ИК „Колибри“, Николас Димитров, Дилър на реалности

Дилър на реалности

Какво би било, ако ви предложат съвършен дигитален наркотик?

В близкото бъдеще няма да има забрани. Потреблението е достигнало предела си, моралът вече не е на мода, религията се е превърнала във фаст фууд. Човечеството е затънало в развлечения, разврат и наркотици. Елитът има нов вид забавление – персонална реалност, в която може да се претвори всяка, най-порочна и престъпна фантазия.

Нов технокулт, творение на тайнствена медийна корпорация обещава на всекиго безкрайни удоволствия и вечен живот в синтезирана персонална реалност. На корпоративния шпионин Золтан Варго е възложена задачата да проникне в недрата на корпорацията, създаваща тези реалности, за да изясни същността на зловещия проект, но самият той се оказва въвлечен в дяволската игра. Порнографският експеримент с милиони хора и стартирането на първата дигитална религия в света рушат всичките му планове и Золтан открива за себе си ужасяваща истина…

„Забавен, остроумен и изключително четивен роман. Зловеща сатира на едно уж измислено общество, в което май вече наистина живеем. Книга, която трудно ще оставите. И която често ще си припомняте.“ Иво Сиромахов

 

„България има нужда от този провокативен и бунтарски роман!“ Радина Кърджилова

 

Николас Димитров

Николас Димитров е  визионер и мечтател.

Българин-полиглот, който знае единайсет езика.

Дебютният му роман е написан на руски и предизвиква голям скандал в Русия и Украйна.

Ярък представител на движението New Age, агностик, self-made, пътешественик и поклоник по местата на Силата. Чувства  се еднакво комфортно и в планините на Тибет, и на фестивала Burning Man в пустинята Black Rock.

Интелектуален хедонист и колекционер на впечатления.

 

ИК „Колибри“, Николас Димитров, Дилър на реалности

Новата държава

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

Стойко Тонев dr.tonyfilipov (at) abv.bg 0885 233 691
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top