Статии

Сдружение “Редута” прие нови членове

С приятели създадохме един „хроно-синкластичен инфундибулум” на адрес Reduta.bg, където ще събираме всичките си умни и не толкова умни мисли.“ Така се създаде „Редута“. Преди повече от 10 години. Доктора, както почитателите му го наричаха вложи много усилия, за да съществува това пространство на честна аналитична журналистика. Усилия вложиха и всички редовно пишещи автори, както и тези, които пишеха по-рядко, но бяха насреща в някои от трудните времена за сайта. Искаме да запазим тези усилия, като продължим да търсим актуални материали, които да предлагаме на читателите.

Стойко си тръгна внезапно. Шокът беше голям. Не знаехме какво да направим и как да продължим. Не знаехме дали ще можем да продължим. Но си спомнихме какво искаше той, малко преди Нова година: „Създали сме един много добър, в някои отношения уникален, продукт и трябва да направим всичко възможно да го задържим над водата. Много хора ни харесват и обичат и затова съм обнадежден, че можем да оцелеем.“ Ето заради тези думи на Стойко, ние от „Сдружение Редута“ с Ваша, на читателите помощ, ще направим всичко по силите си, за да продължим напред.

В края на 2021 година Сдружението прие нови членове – Ясен Бориславов, Юрий Проданов, Чавдар Николов, Люба Ризова, Славка Василева, Теодора Йосифова. Радваме се, че те като близки съмишленици на Стойко, ще подкрепят нашите усилия да поддържаме Сдружението и Reduta.bg, който с помощта на своите читатели ще остане място за качествена аналитична журналистика с нови автори и оригинално съдържание.

Сдружение “Редута” прие нови членове

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top