Нови Книги

ИК „Колибри“, д-р ЯЕЛ АДЛЕР „Чудото КОЖА“

„Чудото КОЖА“

Кожата е творение чудо, най-големият орган на човешкото тяло. Тя е обект на желание, нашата връзка с външния свят, екран, на който скритите ни емоции стават видими.

Компетентно, достъпно и забавно д-р Яел Адлер ни въвежда в тайнствените пространства на кожата и разкрива устройството, функциите й, сложните задачи, които изпълнява. Авторката развенчава митове, хвърля светлина върху причините за най-честите кожни проблеми и въз основа на последните дерматологични проучвания дава отговори на множество актуални въпроси:

Как да се отнасяме към кожата през различните периоди от живота ни?

Защо начинът, по който живеем, е по-важен за нея от всяка скъпа козметика?

Каква е „добрата кухня“ за кожата?

Защо солариумът и татуировките вредят на здравето ни?

Какви са последиците от прекомерната хигиена?

Защо сексът разхубавява кожата, а стресът и негативните емоции я разболяват?…

Написана с любов, тази книга не е медицински справочник с готови предписания. Тя дава популярно и систематизирано знание и призовава да РАЗБЕРЕМ кожата си и информирано да се грижим за нейното здраве.

 

 

Д-р ЯЕЛ АДЛЕР е известен германски дерматолог, практикуващ лекар, доктор на медицинските науки. Изучавала е медицина във Франкфуртския университет и в Берлинския свободен университет. В момента е един от ръководителите на Център за кожни и венерически заболявания и лазерна медицина в Берлин. Член е на различни медицински общности и чест гост в телевизионни предавания на здравни теми. Автор е на научни публикации и популярни книги, свързани с дерматологията.

Издадена през 2016 г., книгата й „Чудото КОЖА“ се радва на огромен читателски интерес и е международен бестселър.

ИК „Колибри“, д-р ЯЕЛ АДЛЕР „Чудото КОЖА“

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

За връзка с Фондация "Редута": dr.tonyfilipov (at) abv.bg, тел: 0888 415 448
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top