Коментари

No comment

Борисов за Левски: Тре`а да ни е срам. Вместо да го спасиме…*

Премиерът Бойко Борисов и трима негови министри – вътрешният Младен Маринов, финансовият Владислав Горанов и спортният Красен Кралев, отидоха малко преди 8 часа тази сутрин да поднесат цветя на паметника на Васил Левски.

Групата се засече с ученици от 122-ро училище и премиерът си каза няколко думи с учителката, но категорично отказа да говори с журналисти, с думите, че има много работа. След като поднесе цветя пред паметника, Борисов и министрите си тръгнаха.

Дочул обаче поздрав от преминаващи граждани: “Честит празник”, премиерът първо отвърна “Честит и на вас, също”, а след това се впусна в размишления пред министрите си:

– Може ли обесването да е честване на нещо. То е като Ра̀зпети петък. Защо да е празник? Даа, поклон – всичко това. Ама “Честит празник”, не мо`е да е към бесилото – празник… Все едно Ра̀зпети петък празник ли е?

– Тогава не е празник, тогава се страда най-много – отвърна му спортният министър Красен Кралев.

– Даа, тъжен, прекланяме се. Тре`а да ни е срам, включително. Или вчера (има предвид, че Левски е обесен всъщност на 18 февруари)? – присети се Борисов.

– Вчера, да – потвърди вътрешният министър Младен Маринов

– Ааа, и то затова е така… Вместо да го спасиме…

– Не е има̀ло държава тогава – отговори му финансовият министър Горанов.

– Айде, да вървиме – завърши размишленията си премиерът.

……….

*Заимстваме текста и снимката от колегите от в. “Сега”, защото ни се иска откровенията на нашия неподражаем премиер да стигнат до колкото се може повече граждани и избиратели.

No comment

Новата държава

Условия за ползване

Текстовете от Редута.бг не могат да бъдат препечатвани без изричното съгласие на редакцията.

Контакти

Стойко Тонев dr.tonyfilipov (at) abv.bg 0885 233 691
Редута.БГ се обслужва от счетоводна къща "Лавейа", бул. "Княз Дондуков" № 49, Тел: +359 2 988 84 04; Мобилен тел.: +359 888 60 72 70, Ел. поща: sk.laveia@gmail.com.
Работи с Хостинг в Rax Cloud.
To Top